Néhány szó cégünkről

IBSA Institut Biochimique SA, Svájc:

A svájci IBSA Institut Biochimique SA céget 1945-ben svájci biológusok alapították. A vállalat kezdetben csak a svájci piacon működött néhány termékkel. A jelenlegi menedzsment 1985-ben vette át az irányítást, a vállalat azóta is folyamatosan fejlődik. A globális gyógyszervállalat központja Svájcban, Lugano-ban található, ahol több mint 450 alkalmazott dolgozik. Versenyképes termékportfoliójával ma már 60 országban, több mint 1000 munkatárssal képviselteti magát. A svájci gyógyszervállalat arra törekszik, hogy az  orvostudomány különböző területein – meddőségkezelés, reumatológia, sportorvoslás, dermatológia, pulmonológia és endokrinológia  –  felmerülő terápiás igényekre  hatékony és biztonságos megoldásokat találjon. Az IBSA Institut Biochimique SA az alternatív és új technológiai megoldások alkalmazásával a széles körben elterjedt molekulák hatékonyságát és a terápiás eljárások minőségét jelentősen fokozta.

 

IBSA Pharma Kft:

A cég első külföldi leányvállalatát Magyarországon alapították 1995-ben Budapesten. Cégünk 23 éve tartó töretlen sikeressége lelkes munkatársaink kitartó munkájának, gyógyszereink kifogástalan minőségének és elérhető árainak, valamint az Önök bizalmának egyaránt köszönhető. Munkatársaink célkitűzése partnereink igényének megbízható, magas színvonalú kielégítése.

Flectorin

Próbálja ki az új Flectorin tapaszt, amely a továbbfejlesztett technológiának – diklofenák hatóanyag és heparin segédanyag párosítás – köszönhetően szignifikánsan csillapítja a fájdalmat, gyulladáscsökkentő hatású, és csökkenti a duzzanatot (ödémát)*.

A diklofenák hatóanyagú, vény nélkül kapható tapaszok közül egyedül a Flectorin rendelkezik 24 órás hatással, ezért elég naponta egyszer felhelyezni!

A Flectorin tapasz az ízületek, ínak és ínszalagok akut, kisebb fájdalommal járó panaszainak helyi tüneti kezelésére alkalmazható 16 éves kortól.

*a referencia Flector 140 mg gyógyszeres tapaszhoz és a placebo (hatóanyagot nem tartalmazó) tapaszhoz képest

Hivatkozások:
Alkalmazási előirat: OGYÉI/66050/2021 A betegtájékoztató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2022. május 26.
K. D. Rainsford, Michael S. Roberts, Alessandro Nencioni & Clarence Jones2018): Rationale and evidence for the incorporation of heparin into the diclofenac epolamine medicated plaster, Current Medical Research and Opinion, DOI: 10.1080/03007995.2018.1551194
24h
  • Szignifikáns fájdalomcsillapítás*
  • Látványos duzzanat csökkentés*
  • Az egyetlen, diklofenák hatóanyagú, 24 órás hatású vény nélkül kapható tapasz
Flectorin

A Flectorin tapasz vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!