Néhány szó cégünkről

IBSA Institut Biochimique SA, Svájc:

A svájci IBSA Institut Biochimique SA céget 1945-ben svájci biológusok alapították. A vállalat kezdetben csak a svájci piacon működött néhány termékkel. A jelenlegi menedzsment 1985-ben vette át az irányítást, a vállalat azóta is folyamatosan fejlődik. A globális gyógyszervállalat központja Svájcban, Lugano-ban található, ahol több mint 450 alkalmazott dolgozik. Versenyképes termékportfoliójával ma már 60 országban, több mint 1000 munkatárssal képviselteti magát. A svájci gyógyszervállalat arra törekszik, hogy az  orvostudomány különböző területein – meddőségkezelés, reumatológia, sportorvoslás, dermatológia, pulmonológia és endokrinológia  –  felmerülő terápiás igényekre  hatékony és biztonságos megoldásokat találjon. Az IBSA Institut Biochimique SA az alternatív és új technológiai megoldások alkalmazásával a széles körben elterjedt molekulák hatékonyságát és a terápiás eljárások minőségét jelentősen fokozta.

 

IBSA Pharma Kft:

A cég első külföldi leányvállalatát Magyarországon alapították 1995-ben Budapesten. Cégünk 23 éve tartó töretlen sikeressége lelkes munkatársaink kitartó munkájának, gyógyszereink kifogástalan minőségének és elérhető árainak, valamint az Önök bizalmának egyaránt köszönhető. Munkatársaink célkitűzése partnereink igényének megbízható, magas színvonalú kielégítése.

Flectorin

Próbálja ki az új Flectorin tapaszt, amely egyedülálló kettős kombinációjának (a diklofenák hatóanyagnak és a heparin segédanyagnak) köszönhetően kiemelkedően hatásosan csillapítja a fájdalmat, gyulladáscsökkentő hatású, és csökkenti a duzzanatot (ödémát).
A diklofenák hatóanyagú, vény nélkül kapható tapaszok közül egyedül a Flectorin rendelkezik 24 órás hatással, ezért elég naponta egyszer felhelyezni!
A Flectorin tapasz az ízületek, ínak és ínszalagok akut, kisebb fájdalommal járó panaszainak helyi tüneti kezelésére alkalmazható 16 éves kortól.

Flectorin
24h
  • Kiemelkedő fájdalomcsillapítás
  • Látványos duzzanat csökkentés
  • Az egyetlen, diklofenák hatóanyagú, 24 órás hatású vény nélkül kapható tapasz
Flectorin

A Flectorin tapasz vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!