Flectorin tapaszPróbálja ki az új Flectorin® tapaszt, amely egyedülálló kettős kombinációjának (a diklofenák hatóanyagnak és a heparin segédanyagnak) köszönhetően kiemelkedően hatásosan csillapítja a fájdalmat, gyulladáscsökkentő hatású, és csökkenti a duzzanatot (ödémát).

A diklofenák hatóanyagú, vény nélkül kapható tapaszok közöl egyedül a Flectorin® rendelkezik 24 órás hatással, ezért elég naponta egyszer felhelyezni!

A Flectorin®, melyet a jól ismert Flector tapasz gyártója, az IBSA készít, jól alkalmazható:

  • ízületek
  • izmok
  • inak, ínszalagok

akut, fájdalommal járó tüneteinek helyi kezelésében.

Alkalmazása: felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők kezelésére, kizárólag ép bőrfelületen.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Flectorin tapaszban diklofenák-epolamin hatóanyag és heparin segédanyag egyedülálló kettős kombinációja található.

Mindkét összetevő negatív töltésű molekula, de míg a diklofenák kis méretű, a heparin egy óriás molekula.

A kettejük közt fellépő taszító erőnek köszönhetően a heparin segíti a diklofenák-epolamin felszívódását a bőrbe, ezzel eredményezve az erősebb fájdalomcsillapítást* a gyorsabb ödéma (vizenyő) csökkentést*, illetve a 24 órás hatást. 

*K. D. Rainsford, Michael S. Roberts, Alessandro Nencioni & Clarence Jones2018): Rationale and evidence for the incorporation of heparin into the diclofenac epolamine medicated plaster, Current Medical Research and Opinion, DOI: 10.1080/03007995.2018.1551194

 

Vágja fel a tapaszt tartalmazó tasakot. Vegye ki a gyógyszeres tapaszt, húzza le az öntapadó felületet védő műanyag borítását, és a tapaszt helyezze a fájdalmas testrészre. (Szükség esetén a tapasz rögzíthető légáteresztő kötszerrel, vagy a dobozban mellékelt elasztikus hálóval. A tapaszt egészben kell felhasználni.

 

Flectorin

Próbálja ki az új Flectorin tapaszt, amely egyedülálló kettős kombinációjának (a diklofenák hatóanyagnak és a heparin segédanyagnak) köszönhetően kiemelkedően hatásosan csillapítja a fájdalmat, gyulladáscsökkentő hatású, és csökkenti a duzzanatot (ödémát).
A diklofenák hatóanyagú, vény nélkül kapható tapaszok közül egyedül a Flectorin rendelkezik 24 órás hatással, ezért elég naponta egyszer felhelyezni!
A Flectorin tapasz az ízületek, ínak és ínszalagok akut, kisebb fájdalommal járó panaszainak helyi tüneti kezelésére alkalmazható 16 éves kortól.

Flectorin
24h
  • Kiemelkedő fájdalomcsillapítás
  • Látványos duzzanat csökkentés
  • Az egyetlen, diklofenák hatóanyagú, 24 órás hatású vény nélkül kapható tapasz
Flectorin

A Flectorin tapasz vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!