Flectorin tapaszPróbálja ki az új Flectorin® tapaszt, amely egyedülálló kettős kombinációjának (a diklofenak hatóanyagnak és a heparin segédanyagnak) köszönhetően kiemelkedően hatásosan csillapítja a fájdalmat, gyulladáscsökkentő hatású, és csökkenti a duzzanatot (ödémát).

A vény nélkül kapható tapaszok közöl egyedül a Flectorin® rendelkezik 24 órás hatással, ezért elég naponta egyszer felhelyezni!

A Flectorin®, melyet a jól ismert Flector tapasz gyártója, az IBSA készít, jól alkalmazható:

  • ízületek
  • izmok
  • inak, ínszalagok

akut, fájdalommal járó tüneteinek helyi kezelésében.

Alkalmazása: felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők kezelésére, kizárólag ép bőrfelületen.

Vágja fel a tapaszt tartalmazó tasakot. Vegye ki a gyógyszeres tapaszt, húzza le az öntapadó felületet védő műanyag borítását, és a tapaszt helyezze a fájdalmas testrészre. (Szükség esetén a tapasz rögzíthető légáteresztő kötszerrel, vagy a dobozban mellékelt elasztikus hálóval. A tapaszt egészben kell felhasználni.

 

Flectorin

Próbálja ki az új Flectorin tapaszt, amely egyedülálló kettős kombinációjának (a diklofenak hatóanyagnak és a heparin segédanyagnak) köszönhetően kiemelkedően hatásosan csillapítja a fájdalmat, gyulladáscsökkentő hatású, és csökkenti a duzzanatot (ödémát).
A vény nélkül kapható tapaszok közül egyedül a Flectorin rendelkezik 24 órás hatással, ezért elég naponta egyszer felhelyezni!
A Flectorin tapasz az ízületek, ínak és ínszalagok akut, kisebb fájdalommal járó panaszainak helyi tüneti kezelésére alkalmazható 16 éves kortól.

Flectorin
24h
  • Kiemelkedő fájdalomcsillapítás
  • Látványos duzzanat csökkentés
  • Az egyetlen 24 órás hatású vény nélkül kapható tapasz
Flectorin

A Flectorin tapasz vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!